DESPRE NOI

Fenonomenul Scorpions este un vis devenit realitate, care a prins contur in urma cu 20 de ani (anii 2000) atunci cand antrenorul MIHAI CONSTANTIN a infiintat clubul sportiv. Intre timp, am reusit sa cream sportivi de mare valoare precum Catalin Morosanu, Sebastian Ciobanu, Corina Carlescu, Bogdan Nastase, Andrei Leustean si multi altii, iar clubul sportiv Scorpions a reusit sa aiba cele mai bune rezultate din tara, fiind de departe cel mai puternic si titrat club de KickBoxing din Romania.

Avem 11 filiale Scorpions in toata Romania si nu avem de gand sa ne oprim la acest numar. Am reusit sa castigam sute de medalii si am reprezentat cu mandrie steagul tricolor in competitii internationale in peste 50 de tari din toate continentele. Avem rezultate remarcabile si in Box, unde Corina Carlescu a reusit sa castige centura E.B.U. la box profesionist (Belgia) iar Stefan Latescu este multiplu campion national de box al Romaniei.

In ultimii ani am inceput sa avem o activitate neintrerupta si in ramura MMA, unde am obtinut rezultate stralucitoare atat in galele profesioniste cat si in Campionatele Nationale de Kempo si Sambo. Va asteptam pe toti cei care doriti sa faceti miscare alaturi de noi, chiar daca optati pentru intretinere si autoaparare, neavand ca obiectiv participarea la competitii sau lupta in sala. Noi va vom trata si respecta cu aceeasi seriozitate pe care o avem fata de sportivii de inalta performanta. Crede in visul tau si nu lasa absolut nici un obstacol in calea indeplinirii acestuia!